BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, September 1, 2010

kau yang aku CINTA

maken hari maken jauh.kau rase tak?maybe kau happy kat sane.kau ade ramai kawan.aku kat umah tak ade sape2 pun.i just need you all the time.kau perasan tak kita slalu gado?maybe kau tak tau sebab kau sibuk kat sane.kau takkan nmpak hati aku sebab lately ni kau tak penah nak selami.kau perasan tak aku jarang online?bukan sebab aku malas or busy jd driver kat umah tapi sebab aku hurt ngn kau.tgk page aku pun rasa nak nanges apatah lagi page kau.kau tak penah post pape kat aku lately ni.kau sedar tak aku dah tak lame kat malaysia ni?kau sedar tak masa kita tak banyak?kau sedar tak aku hurt ngn kau?kau sedar tak what is going on between us?kau sedar tak yang aku berubah bila dengan kau?kau sedar tak yang aku risau bila kau tak ade ngn aku?
yes!aku risau kau akan flirt.aku risau kau akan tinggalkan aku.aku risau dengn all of your secret admirers.aku risau dengan sweet talk kau.aku risau tinggalkan kau.aku risau dengan hati kau.aku risau dengan fikiran waras kau.aku risau dgn janji2 kau.KAU TAHU KENAPA?because once a player,ALWAYS a player.even aku trust kau camne pun.lastly,only HE knows haow much i LOVE you.

No comments: