BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, October 19, 2010

hati yang panas

kalau kau pikir bnde tuu betul suketi kau laa
hanya a****** je yang bole tolong kau kan?
farie and alfa tak boleh ke?
aku paham basket life kau
aku support semua bnde kau nak buat
tapi now ni JEALOUS aku lagi penting
kau takkan tau ape aku rase
sebab kau tak pernah rase
kalau kau jealous ngn sa***an
dia hanyalah classmate aku okay?
tade pernah ade feeling2 ni
aku bukan perempuan macam tuu
kalau kau ngn a***** tuu
korg pernah ade history
korg pernah ada memory
TOGETHER
kau tau tak betapa terkejutnya aku time kau tanya soalan tu,
'nado,a***** ajak i maen basket.boleh tak?'
aku tersedak
org arab semua pandang
kau tahu tak betapa sedihnya dan marahnya aku time tuu
kau tak tahu sebab aku tak tunjuk
kau paham yang aku marah tapi after that kau tak say sorry pun
after baca blog aku smlm baru kau sedar
sila TAKE NOTE
aku jealous gilee laa wei
aku hanyalah seorang manusia
yang mempunyai hati seorang perempuan
betapa sensitivenya aku bile kau ckp pasal ex kau
kau tak pernah rase sebab ex aku adalah kau
takde org lain dah pun
sila paham hati aku
pleaseee?
timekaseh

p/s:post ni ikut hati dan perasaan
semalam ikut akal fikiran
aku just nk kepuasan dan all out


*thanx sebab tanya aku
tapi kau salah soalan



No comments: