BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, March 4, 2012

fuhh fuhh


dah lama tak update blog
bukan sebab malas
hari2 bukak je blog
maybe sebab class padat
plus dah nak first exam
and maybe takde idea nak share ape
and maybe aku pun tengah 'lost'
entah lahh...



'seorang daie tak memerlukan walau satu alasan pun untuk berdakwah.
yee mungkin aku tidak layak menjadi salah seorang dari kalian.
tapi jangan lepaskan tanganku dan pimpinlah aku.
kerana aku rasa jauh dengan kalian.sekian.'


[47:25]
tertusuk hati
Ya Rabbi
TT.TT

2 comments:

_B said...

awak jgn risau..kte selalu ada untuk sama2 bertatih, berjalan, berlari dgn awak (: InsyaAllah <3

aintch said...

nado:'(